Premies

Renovatiewerken brengen uiteraard een kostenplaatje met zich mee. Maar met de renovatiepremies die door de overheid worden aangeboden, zijn de prijzen zeker betaalbaar. U geniet trouwens momenteel enkel van deze voordelen bij het renoveren van uw huis. Bij nieuwbouw zijn deze niet van toepassing.

Is uw woning ook nog eens ouder dan 10 jaar, dan kan u ook van een verlaagd btw tarief van 6% genieten in tegenstelling tot de gebruikelijke 21% die in alle andere gevallen van toepassing is. Om van dit verlaagde btw tarief te kunnen genieten dient u de werken wel door een erkend aannemer te laten uitvoeren.

www.premiezoeker.be

Geef de gemeente in (waar uw woning staat) en ontdek alle subsidies en fiscale voordelen die in uw gemeente gegeven worden.

www.energiesparen.be

De website van de Vlaamse overheid met informatie over energiezuinig bouwen en alle premies die in Vlaanderen voorzien worden

www.wonenvlaanderen.be

Een goede en betaalbare woning voor iedereen: daar werken we aan via steunmaatregelen voor particulieren, woningkwaliteitsbewaking, beleidsgericht onderzoek en ondersteuning van het lokale woonbeleid.

www.vlaanderen.be

De officiële website van de Vlaamse overheid.

www.isolatie-info.be

Informatieve website over alles wat met isoleren te maken heeft.

www.bouwenwonen.be

Website van de Vlaamse overheid met informatie over de Renovatiepremie en de Verbeteringspremie van de Vlaamse Regering.

Zit u toch nog met vragen? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op